Wizard Oskar - Bardzo Ważna Osobistość
Wizard Oskar - Jak słodko
Wizard Oskar - Soczysty październik
Szymborska Wisława - "Nic dwa...
Wizard Oskar - Deklaracja Wiary
Herbert Zbigniew - Przesłanie Pana Cogito
Różewicz Tadeusz - Ocalony
Goethe Johann Wolfgang - Król Olch
Wizard Oskar - Rozkosz wyśniona
Różewicz Tadeusz - Jak dobrze
Broniewski Władysław - Bagnet na broń
Wizard Oskar - Optymizm
Leśmian Bolesław - W malinowym chruśniaku
Szymborska Wisława - Utopia
Miłosz Czesław - Który skrzywdziłeś
Święty Paweł - Hymn o miłości
Różewicz Tadeusz - List do ludożerców
Makuszyński Kornel - 120 przygód...
Różewicz Tadeusz - Lament
Strug Renata - Tesknota
Herbert Zbigniew - Nike która się waha
Lechoń Jan - Herostrates
Shel Silverstein - Tam jest niedźwiedź.
wilkolak1003 Mirek - Prawdziwa radość
Gałczyński Konstanty Ildefons - Prośba o wyspy...
Różewicz Tadeusz - Warkoczyk
Szymborska Wisława - Portret kobiecy
Hillar Małgorzata - My z drugiej...
Wizard Oskar
Maria Polak (Maryla)
kaja-maja
Budek Zbigniew
Pietruszczak Jerzy
TES
wilkolak1003 - Mirek
Cieślik Lucyna
Baltissen Aleksandra
annaG
Szydzik Zofia
Baczyński Krzysztof Kamil
Pomichowska Mirka
Wrzosek Justyna
Staff Leopold
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
Beata Wałuszko
Asnyk Adam
eugmar.
Leśmian Bolesław
Mrozowski Artur
Gałczyński Konstanty Ildefons
Mickiewicz Adam
Brzechwa Jan
Baudelaire Charles
Oskar Wizard - 3495 wierszy
Maria Polak - 2165 wierszy
kaja-maja - 1565 wierszy
koktail - 910 wierszy
Keruj - 859 wierszy
TES - 846 wierszy
wilkolak1003 - 787 wierszy
ciesliklucyna - 702 wierszy
Ola@Aleksandra.nl - 666 wierszy
annaG - 646 wierszy
Karo - 390 wierszy
Pomichowska Mirka - 354 wierszy
chastity - 339 wierszy
Beata Waluszko - 234 wierszy
eugmar. - 233 wierszy
Rutra14 - 196 wierszy
TuJa - 171 wierszy
BAJKA - 162 wierszy
Acid Burn - 155 wierszy
zygpru1948 - 153 wierszy
Ewa Irena - 153 wierszy
Uranos - 124 wierszy
smerfuś - 111 wierszy
figa981 - 109 wierszy
hanna1906 - 107 wierszy